Beta!

Det här är en testversion av Älvdalens kommuns nya webbplats. För ordinarie version av webbplatsen, besök: alvdalen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hand som håller i penna och ritar ett stort frågetecken.

Ta chansen att tycka till om betaversionen av Älvdalens kommuns nya webbplats.

Tyck till om betawebben

Välkommen till Älvdalens kommuns beta! Det är en testversion av nya alvdalen.se som håller på att byggas upp under hösten. För att webbplatsen ska bli riktigt bra vill vi ha dina synpunkter – testa och tyck till!

En beta är en testversion, vilket innebär att allt inte är riktigt färdigt än. Här kan du följa arbetet och vi kommer att göra flera användartester, både av design och funktionalitet. Vi vill veta vad som fungerar bra eller mindre bra – lämna gärna dina synpunkter.

Betawebben fylls på med innehåll och funktioner i takt med att utvecklingsarbetet går framåt. Till en början kan du endast klicka på "Barn och utbildning" i menyn, de andra ingångarna kommer att öppnas senare. Nya texter och bilder läggs in allt eftersom.

Lämna dina synpunkter

Skicka in dina synpunkter, kritik och beröm via det här webbformuläret. Om du stöter på problem eller upptäcker fel som har med webbplatsen att göra får du gärna meddela oss.

Glöm inte att ange kontaktuppgifter om du vill ha svar på din fråga.

Gå till dagens kommunwebb

Om du har ett ärende hos kommunen eller behöver komma i kontakt med en tjänsteperson ska du istället besöka Älvdalens kommuns ordinarie webbplats.

Gå till alvdalen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bakgrund

Mora kommun, Orsa kommun, Älvdalens kommun och Vansbro kommun bygger i ett gemensamt projekt varsin ny extern webbplats med fokus på att ge våra besökare god service. De nya webbplatserna är planerade att lanseras i slutet av november 2018.

Information om behandling av personuppgifter

Älvdalens kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.

Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem/verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.

Läs mer om personuppgifter och behandling av personuppgifter på alvdalen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 5 september 2018